Fitline kosttillskott, vitaminer

Vi vill alla må bättre, orka mer och vara friska. Men för att må bättre behöver alla celler i din kropp fungera bra. De behöver energi som inte skapar skadliga ämnen som slagg och syror.


Därför behövs kosttillskott


På grund av dagens högindustrialiserade jordbruk innehåller det vi äter för lite vitaminer, mineraler och andra ämnen för att vi ska må riktigt bra. Det gäller även frukt och grönsaker. Mycket i vår kost påverkar dessutom kroppen negativt. Därför behöver vi kosttillskott.

Bättre Hälsa
FitLine är en serie högkvalitativa kosttillskott i form av näringspulver som effektivt hjälper dig till bättre hälsa.
I den ingår tillskott som vitaminer, proteiner, mineraler som zink och magnesium, spårämnen och Omega 3. Vi har även kosttillskott som hjälper dig i din träning, din återhämtning och som är blodtryckssänkande.

Testat av Internationella Olympiska Komittén
Självklart är alla våra kosttillskott godkända. De tillverkas enligt GMP-standard (Good Manufacturing Practice) och har testats av Internationella Olympiska Kommittén för att säkerställa att de är fria från dopningsklassade ämnen.
På vår hemsida kan du läsa mer fakta om våra kosttillskott och varför det i dag behövs ett naturligt kosttillskott för att må bättre. Prova själv, och du kommer att märka skillnaden.
Ta chansen att börja ditt nya liv – och må bättre!